Прекинувач Dell N2048 Layer 3
  • Неодамнешно

Прекинувач Dell N2048 Layer 3

DEN 11600.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Dell N2048 Layer 3 Switch 3 - 48 мрежа, 2 слот за експанзија - Управувачки - изопачен пар, оптички влакна - модуларно - 3 слој поддржан - 1 U висока - ограничена гаранција за редакции - Lifetime Енергетски ефикасни, економични прекинувачи за 1 GBE за модернизација и скалирање на мрежната инфраструктура N2000 Switch Serive нуди раствор за вклучување на мрежно-пристапување со Gigabit Ethernet (GBE) со интегрирани 10 GBE нагорнини. Со можности со високи перформанси и перформанси со брзина на жица, користејќи не-блокирачка архитектура за лесно справување со неочекувани оптоварувања во сообраќајот, прекинувачите нудат едноставно управување и приспособливост преку 40 Gbps (целосен дуплекс) со голема достапност за редење архитектура што овозможува управување со до четири прекинувачи од единствена IP адреса. Интегрираното напојување и карактеристики на електрична енергија од 80 Plus Certifed, како што се енергетско-ефикасно откривање на етернет и краток кабел, обезбедуваат енергетска ефикасност за да помогнат во намалувањето на трошоците за напојување и ладење. Модернизирајте ги мрежните архитектури во кампусот ги модернизираат мрежните архитектури со кампус со ефикасно и еластично решение за префрлување 1/10gbe со моќност над Етернет Плус (POE+). Изберете N2000 модели нудат 24 или 48 пристаништа POE+ за да испорачаат чиста моќ на мрежните уреди, како што се точки за безжичен пристап (APS), молчиња за глас-над-IP (VOIP), системи за видео конференции и безбедносни камери. За поголема интероперабилност во мултивендорните мрежи, N2000 прекинувачите ги нудат најновите протоколи со отворен стандард и вклучуваат технологија за интерфејс со Cisco протокол RPVST+ и уреди со употреба на CDP. Серијата N2000 е исто така целосно тестирана и потврдена за да работи со низи за складирање на PS-серии на Dell. Администратори на мрежата. Еден вообичаен интерфејс за командна линија (CLI) и графички кориснички интерфејс (GUI) со помош на добро познат команден јазик добива квалификувани мрежни администратори продуктивни брзо.