Glob Pro Solutions 134149220 CKD2608 Собрание на контролорот за брзина на мијалник 7 ¼ должина Приближно.
  • Неодамнешно

Glob Pro Solutions 134149220 CKD2608 Собрание на контролорот за брзина на мијалник 7 ¼ должина Приближно.

DEN 3720.16

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нов дизајн компатибилен со 134149220 и уште десет замени за сите нови модели Новиот производ е направен од висококвалитетни материјали и OEM спецификации како генеричка замена. Работи со најмногу врвни модели на брендови GLTF1670 AS0 FWT647 GHS0 GLTF2070 DS0 GLEH1642 FS0 GLEH1642 DS0 и повеќе. Glob Pro Solutions 134149220 CKD2608 Собрание на контролорот за брзина на мијалник 7 "¼ должина Приближно. Glob Pro Solutions GS102 with models of 110 volts or 120 Volts USA Canada models : GLEH1642 FS0 GLEH1642 DS0 GLTF2070 DS0 CRTF1240 AS0 FCCW3000 FS0 and more. 134149220 is Compatible with Frigidaire Kenmore / Sears Electrolux White Westinghouse / NON OEM & perfect fit to old and new serials. New design compatible со 134149220 и уште десет замени за сите нови модели. Новиот производ е направен од висококвалитетни материјали и OEM спецификации како генеричка замена. Работи со најмногу врвни модели на брендови на име GLTF1670 AS0 FWT647 GHS0 GLTF2070 DS0 GLEH1642 FS0 GLEH1642 DS0 и повеќе. Собрание на контролорот на брзината 7 "¼ должина приближно. Замена за и компатибилна со Frigidaire Kenmore / Sears Electlolux White Westinghouse Тешка должност за стари и нови модели и серии 50 и 60 Hertz за модели GLEH1642 DS0 GLTF2070 DS0 CRTF1240 AS0 FCCW3000 FS0 417. Glob Pro Solutions GS102 со модели од 110 волти или 120 волти САД Канада Модели : GLEH1642 FS0 GLEH1642 DS0 GLTF2070 DS0 CRTF1240 AS0 FCCW3000 FS0 и повеќе. 134149220 е компатибилен со Frigidaire Kenmore / Sears Electlolux White Westinghouse / Non OEM & совршено вклопување на старите и новите серии. Glob Pro Solutions 134149220 CKD2608 Собрание на контролорот за брзина на мијалник 7 "¼ должина Приближно. Категоризирана според мерките o Конектори, овој производ има различен број на делови. number and looks different of your old part but the new part is perfect fit for old and new serials GLTF1670 AS0, GLTF1040 AS0, FWT647 GHS0,GLTR1670 AS0,FWT645 RHS0,FTF530 FS0, GLEH1642 FS0, GLEH1642 DS0, GLTF2070 DS0, CRTF1240 AS0, FCCW3000 FS0, 417.