PopSockets PopWallet: Отстранлив и репозициониран паричник - Црн и телефонски паричник со проширување на зафат за телефон, држач за телефонски картички - црна
  • Неодамнешно

PopSockets PopWallet: Отстранлив и репозициониран паричник - Црн и телефонски паричник со проширување на зафат

DEN 351.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Производ 1 : Нашиот издржлив паричник за поп -приклучоци Ние го нарекуваме нашиот „попволет“ е елегантен и безбеден начин да ги носите вашите картички заедно со вашиот телефон ПРОИЗВОД 1 : Стапот на паричникот Pop Socket Телефон може да држи 3-5 кредитни картички во зависност од дебелината на картичката. Производ 1 : За да го отстраните паричникот на телефонот, притиснете го горниот лев агол и лизнете десно за безжично полнење. Паричникот мора да се отстрани за безжично полнење. Производ 1 : држач за картички за поп -приклучоци за телефонски случај е компатибилен со случаи на поп -приклучоци. Производ 2 : Нашиот издржлив паричник за поп -приклучоци Ние го нарекуваме нашиот „попволет“ е елегантен и безбеден начин да ги носите вашите картички заедно со вашиот телефон. Со прицврстен телефон за телефон, можете да избегнете телефонски капки и да го активирате вашиот телефон на чекор. ПРОИЗВОД 2 : Стапот на паричникот Pop Socket Телефон може да држи 3-5 кредитни картички во зависност од дебелината на картичката. Производ 2 : За да го отстраните паричникот на телефонот, притиснете го горниот лев агол и лизнете десно за безжично полнење. Паричникот мора да се отстрани за безжично полнење. Производ 2 : држач за картички за поп -приклучоци за телефонски случај е компатибилен со монтирања и случаи на поп -приклучоци. Производ 1 : Нашиот издржлив паричник за поп -приклучоци Ние го нарекуваме нашиот „попволет“ е елегантен и безбеден начин да ги носите вашите картички заедно со вашиот телефон. ПРОИЗВОД 1 : Стапот на паричникот Pop Socket Телефон може да држи 3-5 кредитни картички во зависност од дебелината на картичката. Производ 1 : За да го отстраните паричникот на телефонот, притиснете го горниот лев агол и лизнете десно за безжично полнење. Паричникот мора да се отстрани за безжично полнење. Производ 1 : држач за картички за поп -приклучоци за телефонски случај е компатибилен со случаи на поп -приклучоци. Производ 2 : Нашиот издржлив паричник за поп -приклучоци Ние го нарекуваме нашиот „попволет“ е елегантен и безбеден начин да ги носите вашите картички заедно со вашиот телефон. Со прицврстен телефон за телефон, можете да избегнете телефонски капки и да го активирате вашиот телефон на чекор. ПРОИЗВОД 2 : Стапот на паричникот Pop Socket Телефон може да држи 3-5 кредитни картички во зависност од дебелината на картичката. Производ 2 : За да го отстраните паричникот на телефонот, притиснете го горниот лев агол и лизнете десно за безжично полнење.