ViewHD ProSumer Digital Audio 4x2 Switch & Converter | 2CH стерео дигитални во аналоген аудио конвертор | Двонасочен Toslink на коаксијален дигитален аудио конвертор | VHD-DS4X2
  • Неодамнешно

ViewHD ProSumer Digital Audio 4x2 Switch & Converter | 2CH стерео дигитални во аналоген аудио конвертор

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

4 Влезни дигитални аудио : 3 Toslink / Optical Audio Inution и 1 коаксијален аудио влез 2 дигитални аудио излези се активни во исто време : оптички и коаксијален Toslink; Обезбедете двонасочна коаксијална конверзија на Toslink. Може да се користи како тозлинк до тозлинк + коаксијален или коаксијален на тозлинк + коаксијален дигитален аудио разделник. Вграден стерео дигитален (Toslink и коаксијален) до аналоген аудио конвертор RCA L/R; RCA L/R излезот е засилен за поддршка на апликација за слушалки. Целосна големина во целосна конструкција на метални јакна за издржливост и сигурност. 4 Влезни дигитални аудио : 3 Toslink / Optical Audio Inution и 1 коаксијален аудио влез. 2 дигитални аудио излези се активни во исто време : оптички и коаксијален Toslink; Обезбедете двонасочна коаксијална конверзија на Toslink. Може да се користи како тозлинк до тозлинк + коаксијален или коаксијален на тозлинк + коаксијален дигитален аудио разделник. Вграден стерео дигитален (Toslink и коаксијален) до аналоген аудио конвертор RCA L/R; RCA L/R излезот е засилен за поддршка на апликација за слушалки. Целосна големина во целосна конструкција на метални јакна за издржливост и сигурност. View HD VHD-DS4 X2 е крајниот аудио прекинувач SPDIF за аудио апликација. Оваа мултифункционална единица за просумер обезбедува неспоредлива флексибилност, перформанси и сигурност. Карактеристики : 1) Има четири аудио влезови SPDIF (3 тозлинк и 1 коаксијален); два излезни SPDIF (1 тозлинк и 1 коаксијален) и еден аналоген RCA L/R, и двата дигитални излези можат да бидат активни во исто време; Аналогниот излез RCA L/R е активен сè додека влезниот аудио формат SPDIF е стерео. 2) Бидејќи Toslink и коаксијалните излези можат да бидат активни во исто време, така што овој прекинувач може да се користи и како тослинк до коаксијален или коаксијален за дигитален аудио сплитер/конвертор на Toslink. 3) има вграден стерео дигитален (тослинк или коаксијален) до аналоген излезен конвертор RCA L/R (усвојува 192k Hz/24bit DAC); Излезот RCA L/R е засилен за поддршка на апликацијата за слушалки.