Апаратот за безбедност на мрежниот безбедност Sonicwall TZ470, во комплет со поддршка на SonicWall 3 година 8x5 за TZ470
  • Неодамнешно

Апаратот за безбедност на мрежниот безбедност Sonicwall TZ470, во комплет со поддршка на SonicWall 3 година

DEN 1204.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заштедете простор и пари со интегрирано решение за безбедност на портата со заштитен ид, префрлување и безжични способности Намалете ја сложеноста и ставете го бизнисот да работи без да се потпира на него персоналот со лесно влегување со користење на апликација Sonice Xpress и распоредување на нула допир и лесно управување преку една панел стакло. Постигнете деловен континуитет со обезбедување на неуспех на мобилната поврзаност. Заштитете ја мрежата од напади со сеопфатно безбедносно решение што вклучува VPN, IPS, CFS, AV и многу повеќе. Искористете ја високата густина на портата за напојување на повеќе уреди POE, како што се IP телефони и IP камери. Подобрете го искуството на клиентите и прилагодете се на променливите деловни потреби со овозможување на конекција на филијали од следната генерација со SD-Granch. Возете го растот на бизнисот со инвестирање во уреди за следните генерации со мулти-гигабитни и напредни безбедносни карактеристики, до доказ за иднината против променливиот мрежен и безбедносен пејзаж. Безбедни мрежи од најнапредните напади со напредни безбедносни карактеристики и автоматски блокираат закани за декриптиран сообраќај со употреба на протоколи како што е TLS 1. Обезбедете ја безбедноста на мрежата од крај до крај со лесна интеграција на точките за пристап до Sonicwave, Sonic Wall прекинувачи и Capture Client. Обезбедете лесна комуникација како продавници разговараат со HQ преку лесна VPN конекција што им овозможува на ИТ администраторите да создадат центар и да зборуваат конфигурација за безбеден транспорт на податоци помеѓу сите локации. Најновите серии Sonicwall TZ470, се првиот фактор на десктоп форма на Foregenters Firewalls (NGFW) со 10 или 5 интерфејси на Gigabit Ethernet. Серијата се состои од широк спектар на производи за да одговараат на различни случаи на употреба. Намалете ја сложеноста и ставете го бизнисот да работи без да се потпира на него персоналот со лесно влегување со користење на апликација Sonice Xpress и распоредување на нула допир и лесно управување преку една панел стакло. Возете го растот на бизнисот со инвестирање во уреди за следните генерации со мулти-гигабитни и напредни безбедносни карактеристики, до доказ за иднината против променливиот мрежен и безбедносен пејзаж. Sonic Wall 8x5 Поддршка обезбедува разговор, е -пошта, веб и телефонска поддршка за техничка помош Динамичка поддршка е наменета за клиенти на кои им е потребна континуирана заштита преку тековните ажурирања на фирмверот и напредната техничка поддршка. Хардвер : Оперативен систем : Sonicos 7.0 Интерфејси : 8x1gbe, 2x10gbe, 2 USB 3.0, 1 Управување со конзолата : Менаџер за мрежна безбедност, CLI, SSH, веб -UI, GMS, REST APIS VLAN Интерфејси : 128 Поддржани точки за пристап (максимум) : 36. Најновите серии Sonicwall TZ470, се првите фактори на десктоп форма на Foregenters Firewalls (NGFW) со 10 или 5 интерфејси на Gigabit Ethernet. Серијата се состои од широк спектар на производи за да одговараат на различни случаи на употреба. Намалете ја сложеноста и ставете го бизнисот да работи без да се потпира на него персоналот со лесно влегување со користење на апликација Sonice Xpress и распоредување на нула допир и лесно управување преку една панел стакло. Возете го растот на бизнисот со инвестирање во уреди за следните генерации со мулти-гигабитни и напредни безбедносни карактеристики, до доказ за иднината против променливиот мрежен и безбедносен пејзаж. Sonic Wall 8x5 Поддршка обезбедува разговор, е -пошта, веб и телефонска поддршка за техничка помош Динамичка поддршка е наменета за клиенти на кои им е потребна континуирана заштита преку тековните ажурирања на фирмверот и напредната техничка поддршка. Хардвер : Оперативен систем : Sonicos 7.0 Интерфејси : 8x1gbe, 2x10gbe, 2 USB 3.0, 1 Управување со конзолата : Менаџер за мрежна безбедност, CLI, SSH, веб -UI, GMS, REST APIS VLAN Интерфејси : 128 Поддржани точки за пристап (максимум) : 36. Најновите серии Sonicwall TZ, се првата фактор на десктоп-фактор на Fire genersидовите од следната генерација (NGFW) со 10 или 5 интерфејси на Gigabit Ethernet. Серијата се состои од широк спектар на производи за да одговараат на различни случаи на употреба. Наменето за мали, средни организации и дистрибуирано претпријатие со локации на SD-Granch, серија од 7-та генерација (Gen 7) TZ обезбедува безбедносна ефикасност во индустријата со неспоредливи перформанси на трошоците.