Какао Ву! Ах! - Посакувам албум, L200002025
  • Неодамнешно

Какао Ву! Ах! - Посакувам албум, L200002025

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Benesites Придобивките и постерите за нарачка се достапни само за време на периодот пред нарачката Нарачките поставени по датумот на објавување на албумот немаат вклучени придобивки од пред-нарачка и постери. ? Бродови од Кореја, Република. ? Датум на објавување : 2021. ? CD-R + Cover + 80p Photobook + 2 Photocards (случајно 2 од 10) + ID комплет за фотографии (случаен 1 од 5) + 2 налепници за уметнички дела + 5 разгледници + преклопен постер. ? 100% оригинална нова ставка. Обемот на продажба се рефлектира во графиконите Хантео и Гаон. Benesites Придобивките и постерите за нарачка се достапни само за време на периодот пред нарачката. Нарачките поставени по датумот на објавување на албумот немаат вклучени придобивки од пред-нарачка и постери. ? Бродови од Кореја, Република. ? Датум на објавување : 2021. ? CD-R + Cover + 80p Photobook + 2 Photocards (случајно 2 од 10) + ID комплет за фотографии (случаен 1 од 5) + 2 налепници за уметнички дела + 5 разгледници + преклопен постер. ? 100% оригинална нова ставка. Обемот на продажба се рефлектира во графиконите Хантео и Гаон. Датум на објавување : 2021.03 ЦД + 144p Фотобук + плик + Фотокард (Случајна 1 од 9) + 3 разгледници + слајд филм (случаен 1 од 9) + 12p Gleeze стрип (случаен 1 од 4) + пред -нарачка на налепница на налепница на налепница на налепница Придобивките и постерите се достапни само за време на периодот. Нарачките поставени по датумот на објавување на албумот немаат вклучени придобивки и постери. Бродовите од Кореја, Република од 100 % оригинална нова ставка ќе се сметаат за табелата Хантео и Гаон.