VMS Racing 1/2-20 20PC 112mm ладни фалсификувани челични ореви со хром продолжени куршуми во CNC алуминиум компатибилен со Ford Mustang 67-73 94-14 1967-1973 1994-2014 со 5 шема на тркалото со лав
  • Неодамнешно

VMS Racing 1/2-20 20PC 112mm ладни фалсификувани челични ореви со хром продолжени куршуми во CNC алуминиум компатибилен

DEN 2879.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Важно советодавно] - Вистински шик од страна на VMS Racing повеќе патентиран дизајн - [Броеви за патенти : D792200 D786,056 D793,217]. Вистински бренд за шилести (не генерички). Доаѓа во вистинска амбалажа со брендирање на шила. Сосема ново во кутија / никогаш не се користи / никогаш не е инсталирано. Секогаш инсталирајте ги вашите ореви со вртежен момент поставен на клуч за вртежен момент на спецификациите на фунтата OEM за вашето возило. Не инсталирајте користејќи несигурни пневматски пиштоли. Не е потребна посебна алатка. Користете редовен приклучок од 19мм (или 3/4) или стандардна алатка OEM што доаѓа со возило. Можете да ги отстраните и инсталирате вашите тркала онолку пати колку што сакате без страв од оштетување на вашите совети за навртката на lug, благодарение на патентиран дизајн со две парчиња, кој ви овозможува да ги отстраните советите пред да ја користите вашата алатка за отстранување на вашите ладни фалсификувани челични ореви од челик Основа. Вашата алатка за отстранување никогаш нема да дојде во контакт со вашите совети заради овој дизајн. Спецификации за вклопување - Вкупна должина = 112мм (Орев на LUG = 39mm + продолжение = 73мм), ширина = 23,9мм, нишка на темата = 1/2x20 (половина од 20). Специјално известување - Овие ореви на залепен нема да одговараат на тркала во стил на приемник со тенки дупки за орев. Ве молиме, проверете ги венчињата пред да нарачате. Вашата набавка е за комбинација на бои и количина само во насловот на списокот. Сите информации се специфични за секоја индивидуална листа. Прочитајте го целиот список. Receiveе добиете комплет од 20 парчиња база на орев и 20 парчиња совети. Compatible with Ford Mustang V6 V8 GT Cobra GT 500 GT500 Shelby Boss 302 Laguna Seca SVT Cobra SN-95 Mustang II Roush Saleen S281 S302 V6 V8 67 68 69 70 71 72 73 94 95 96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1994 1995 1996 1997 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2006 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2014 2014 година Брзбек Конвертибилен Хардтоп Куп Хечбек Нечбек. [Важно советодавно] - Вистински шик од страна на VMS Racing повеќе патентиран дизајн - [Броеви за патенти : D792.200 D786,056 D793,217]. Вистински бренд за шилести (не генерички). Доаѓа во вистинска амбалажа со брендирање на шила. Сосема ново во кутија / никогаш не се користи / никогаш не е инсталирано. Секогаш инсталирајте ги вашите ореви со вртежен момент поставен на клуч за вртежен момент на спецификациите на фунтата OEM за вашето возило. Не инсталирајте користејќи несигурни пневматски пиштоли. Не е потребна посебна алатка. Користете редовен приклучок од 19мм (или 3/4) или стандардна алатка OEM што доаѓа со возило. Можете да ги отстраните и инсталирате вашите тркала онолку пати колку што сакате без страв од оштетување на вашите совети за навртката на lug, благодарение на патентиран дизајн со две парчиња, кој ви овозможува да ги отстраните советите пред да ја користите вашата алатка за отстранување на вашите ладни фалсификувани челични ореви од челик Основа. Вашата алатка за отстранување никогаш нема да дојде во контакт со вашите совети заради овој дизајн. Спецификации за вклопување - Вкупна должина = 112мм (Орев на LUG = 39mm + продолжение = 73мм), ширина = 23,9мм, нишка на темата = 1/2x20 (половина од 20). Специјално известување - Овие ореви на залепен нема да одговараат на тркала во стил на приемник со тенки дупки за орев. Ве молиме, проверете ги венчињата пред да нарачате. Вашата набавка е за комбинација на бои и количина само во насловот на списокот. Сите информации се специфични за секоја индивидуална листа.