Shimpo DT-207LR-S12TCAL рачен тахометар со 12 тркало, LED дисплеј, 6-99999RPM опсег со сертификат за калибрација што може да се проследи на NIST со податоци
  • Неодамнешно

Shimpo DT-207LR-S12TCAL рачен тахометар со 12 тркало, LED дисплеј, 6-99999RPM опсег со сертификат за калибрација

DEN 480.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вашата единица е калибрирана пред пратката со нов сертификат за калибрација што може да се проследи на NIST со податоци Калибрацијата на NIST ви овозможува да го уверите вашиот инструмент ги исполнува спецификациите на производителот. Вашиот инструмент е подготвен да користи ден еден состанок на најквалитетните стандарди на системот. Зема мерења на неконтакт со помош на ласерски зрак што работи на растојание од 1 инч до 20 стапки за безбедност на корисниците. Контакт/неконтакт преносен тахометар со 12-инчен тркало за мерење на брзината на мотори, подвижни ленти и други системи за движење и ротационо. Мерки на ротационата брзина, линеарната брзина и вкупната должина за флексибилност на употребата. Вашата единица е калибрирана пред пратката со нов сертификат за калибрација што може да се проследи на NIST со податоци. Калибрацијата на NIST ви овозможува да го уверите вашиот инструмент ги исполнува спецификациите на производителот. Вашиот инструмент е подготвен да користи ден еден состанок на најквалитетните стандарди на системот. Зема мерења на неконтакт со помош на ласерски зрак што работи на растојание од 1 инч до 20 стапки за безбедност на корисниците. Контакт/неконтакт преносен тахометар со 12-инчен тркало за мерење на брзината на мотори, подвижни ленти и други системи за движење и ротационо. Мерки на ротационата брзина, линеарната брзина и вкупната должина за флексибилност на употребата. Преносен тахометар Shimpo DT-207 LR-S12 за контакт/неконтакт има 12-инчен тркало, ја мери брзината на вртење, линеарната брзина и вкупната должина и има ласерски зрак за мерења на неконтакт. Овој преносен тахометар за контакт/неконтакт има 12-инчен тркало и се користи за мерење на брзината на мотори, подвижни ленти и други системи за движење и ротационо. Ја мери брзината на вртење, линеарната брзина и вкупната должина за флексибилност на употребата. Неговиот оптички сензор е ласерски зрак кој работи на растојание од 1 инч до 20 стапки за безбедност на корисниците.