Елемент на филтрирање на гориво Gaeaauto P551063 и комплет за замена пред екранот, погоден за дизел мотори во Детроит DD13 DD15 DD16 FrightLiner Western Star# PF9908 WF10103
  • Неодамнешно

Елемент на филтрирање на гориво Gaeaauto P551063 и комплет за замена пред екранот, погоден за дизел мотори

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заменете го бројот на дел : P551063, PF9908, A4720900451, A4720900551, A4720900651, FK13834, L5104 F, KX2765, WF10103, FF1227 Компатибилен со : 2013-2018 Freight Liner 114 SD 12.8 L, 2013-2019 Freight Liner 112 SD 12.6 L, 2013-2019 FRITHLINER CASCADIA 113 12.8 L, 2014-2016 FRITHLINER CASCADIA 113 14.8 L, 2013-2019 FRIGHTIAN CASCADIA 12 L/14.6 L, 2013-2016 Fright Liner Cascadia 132 14.6 L, 2013-2019 Freight Liner M2 112 12.8 L, 2013-2019 Western Star 4700 SB/4700 SF 12.8 L, 2013-2016 Western Star 4800 SB/4800 SF 12. Проверете го описот за детали. Лесно за инсталирање : Ова е директна замена за оригиналниот дел и ги вклучува додатоците за да се направи инсталација ветре. Премиум квалитет : Направено од напредни филтрински медиуми за филтрирање за филтрација со висока ефикасност, минимално ограничување на протокот и висок капацитет за држење на нечистотии кои можат да помогнат во подобрувањето на перформансите на моторот и да се продолжи животот на вашето возило. Белешка : За постојани ефикасни перформанси на моторот, редовно заменете го филтерот за гориво. Заменете го бројот на дел : P551063, PF9908, A4720900451, A4720900551, A4720900651, FK13834, L5104 F, KX2765, WF10103, FF1227. Компатибилен со : 2013-2018 Freight Liner 114 SD 12.8 L, 2013-2019 Freight Liner 112 SD 12.6 L, 2013-2019 FRITHLINER CASCADIA 113 12.8 L, 2014-2016 FRITHLINER CASCADIA 113 14.8 L, 2013-2019 FRIGHTIAN CASCADIA 12 L/14.6 L, 2013-2016 Fright Liner Cascadia 132 14.6 L, 2013-2019 Freight Liner M2 112 12.8 L, 2013-2019 Western Star 4700 SB/4700 SF 12.8 L, 2013-2016 Western Star 4800 SB/4800 SF 12. Проверете го описот за детали. Лесно за инсталирање : Ова е директна замена за оригиналниот дел и ги вклучува додатоците за да се направи инсталација ветре. Премиум квалитет : Направено од напредни филтрински медиуми за филтрирање за филтрација со висока ефикасност, минимално ограничување на протокот и висок капацитет за држење на нечистотии кои можат да помогнат во подобрувањето на перформансите на моторот и да се продолжи животот на вашето возило.