Biuyyy 100 подготвен сет за слајд на микроскоп, слајд на човечко ткиво, за студија за биолошка наука
  • Неодамнешно

Biuyyy 100 подготвен сет за слајд на микроскоп, слајд на човечко ткиво, за студија за биолошка наука

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплет од 100 подготвени слајдови, вклучително и делови од човечко ткиво, за образование за биологија Кутија за складирање со висок квалитет за да се спречи оштетување за време на транспортот или движењето, така што производот се доставува до вашата рака!. Користејќи висококвалитетно оптичко стакло, слајдовите се чисти, јасни и проucирни, рабовите се полирани, без да ги гребеат рацете. Сликата на клетката е јасна, структурата е јасна и лесна за гледање, а структурата, деловите и органите се јасно обоени, јасни, униформни и координирани. Тоа е добар избор за вашата колекција и како подарок. Исто така е добар избор за истражување на микро светот со микроскоп и инспиративен интерес. Комплет од 100 подготвени слајдови, вклучително и делови од човечко ткиво, за образование за биологија. Кутија за складирање со висок квалитет за да се спречи оштетување за време на транспортот или движењето, така што производот се доставува до вашата рака!. Користејќи висококвалитетно оптичко стакло, слајдовите се чисти, јасни и проucирни, рабовите се полирани, без да ги гребеат рацете. Сликата на клетката е јасна, структурата е јасна и лесна за гледање, а структурата, деловите и органите се јасно обоени, јасни, униформни и координирани. Тоа е добар избор за вашата колекција и како подарок. Исто така е добар избор за истражување на микро светот со микроскоп и инспиративен интерес. Карактеристика : Комплетна категорија сорти на сорти опфаќаат категории како што се ботаника, зоологија, микробиологија, паразитологија, хистологија и човечка хистологија. Шета на сунѓер на сунѓер за време на транспортот или движењето, и испорачајте го производот до ваши раце! Платното парче има посебен слот за картички што може да се поправи За да се спречи триење или кршење. Сите копчиња за пакување на цврсто дрво Метал се лесни и безбедни за употреба. Клучи Оптичко стакло на Организациска структура, Оптичко стакло, чисто и чисторајтмикроскопски ефект Структурата, деловите и прикажаните органи се јасно обоени, јасни, униформни и координирани.